Nieuws van Imkerij de AA-strang

 

Studiedag Nederlandse Bestuivingscommissie 2019

Zaterdag 16 maart 2019 wordt de eerstvolgende studiedag van de Nederlandse bestuivingscommissie gehouden. Tevens worden op deze studiedag de nieuwe licenties uitgereikt aan degenen die deze aangevraagd hebben.

 

Open imkerijdagen 2018

Altijd al een imker in actie willen zien? Kom dan eens kijken op 14 en 15 juli zijn de landelijke open imkerijdagen. Ook imkerij 't beggelder is op beide dagen te bezoeken in Dinxperlo.Lucie en Edwin heten u op beide dagen van harte welkom op zaterdag 14 juli 2018 vanaf 11:00 - 15:00 en op zondag 15 juli 2018 vanaf 11:00 -...

 

Nederlandse bestuivingscommissie Studiedag 2018

Op 17 maart 2018 wordt er weer een jaarlijkse studidag georganiseerd. Iedereen is van harte welkon ook telers zijn uitgenodigd. Kijk voor meer informatie en het hele dagprogramma op de site van De Nederlandse bestuivingscommissie 

 

 

Besmettelijke ziekte bij bijen in Drenthe vastgesteld

Nieuwsbericht | 20-09-2017 | 18:40

In Gasselternijveenschemond (provincie Drenthe) is onder bijen een uitbraak van Amerikaans vuilbroed vastgesteld. Amerikaans vuilbroed is een besmettelijke bijenziekte en daarom zijn de bijenvolken geruimd. Om verdere verspreiding te voorkomen, heeft het ministerie van Economische Zaken een...