Standplaats voor Bijen gezocht

Wij zijn een groeiende hobby imkerij die steeds meer bijenvolken inzet voor bestuiving van kers, appel, peer, frambozen en nog veel meer gewassen. Om aan de vraag te kunnen voldoen zijn wij altijd op zoek naar een plek waar meerdere bijenkasten geplaatst kunnen worden het jaar rond.


Heeft u een leuke plek ( in een straal van 25 km rond Dinxperlo ) waar meerdere bijenkasten kunnen staan? Een braak stuk liggend grond om te huren of een weilandje. Neem dan contact met ons op. De plek moet goed bereikbaar zijn met een auto en aanhanger. Liefst afsluitbaar en niet direct in het zicht van voorbijgangers.Neem dan contact met ons op via mail ( contactformulier)  of bel direct met 06-20770618


Wilt u niet verhuren of verpachten? Dan kunt u natuurlijk ook jaarlijks enkele potjes met heerlijke honing van ons krijgen. Van voorjaarshoning , zomerhoning en soms zelfs bladhoning en vele andere soorten honing.
 

Indien er in uw directe omgeving veel drachtbomen staan bijvoorbeeld kastanje of Acia's. En vindt u het leuk om tijdelijk een aantal bijenvolken ( denk aan 8 tot 10 bijenvolken) op uw perceel te hebben staan. Denk dan aan de tijd dat deze bomen bloeien. Ook dan kunt u contact opnemen met ons.

      Bladhoning ook wel waldhoning genoemd